Hus og have

Redskaber til højbede

Har du også fundet ud af, hvor praktisk det er med højbede til krydderurter, grøntsager og blomster? Dels er det nemmere og mere overskueligt at dyrke sine ting i højbede, da det er nemmere at komme til, nemmere at så og høste, og hvis du har været meget plaget af snegle, er det nemt at montere sneglekanter på højbede. Med det rigtige havetilbehør i form af ergonomiske haveredskaber, bliver det dejligt let at passe og ordne dine højbede, store altankasser mm. Med en korrekt arbejdsstilling og nogle redskaber i kvalitetsmaterialer, der ligger godt i hånden, er det dejligt at dyrke blomster og grøntsager, uden at du får ondt i ryg og skuldre.

Når du har sået eller plantet krydderurter i dit højbed eller altankasse, kan du sætte nogle små fine skilte, hvor der står på, hvilken krydderurt det er. Man kan få både nogle fine i kobber, eller nogle i træ og andre materialer. Du kan sætte nogle dekorative guldsmede eller sommerfugle på kobberpinde i dine højbede, så de også er smukke at kigge på om efteråret og over vinteren.

Smukke og praktiske ting til at pynte udendørs vil altid være en oplagt gaveidé til nogen, der måske har fået en lejlighed med altan. Eller nogen, der lige har købt hus med en lille have. Det kan også være, at du har nogle forældre eller bedsteforældre, der vil sætte pris på at have noget smukt og spændende, som de kan kigge ud på inde fra stuevinduet, når det er koldt og blæsende udenfor.

Vis mere

Relaterede nyheder