Hus og have

Find det helt rigtige hegn

Ofte når man anskaffer sig et hegn er det for at holde uønskede gæster ude. Det kan f.eks. være, hvis man er en virksomhed, der har et stort og attraktivt varelager. Eller man har et igangværende byggeri, hvor der er maskiner og byggematerialer, der også præsenterer en stor værdi. Her kan det være relevant at partner op med et firma, der med sikker hånd kan både rådgive og sælge både gode og de rigtige hegn. Det handler om det rette hegn til opgaven.

Det handler dog ikke altid kun om at holde uønskede gæster ude. Det kan også handle om at holde nogen inde. Det kan f.eks. være omkring institutioner, der har brug for at holde børnene inde på grunden. Det ville være katastrofalt, hvis et eller flere af børnene rendte ud på vejen eller helt forsvandt. Når det gælder institutionshegn, så handler det også om tillid til leverandøren. Her vil Pithegn være relevant at arbejde sammen med. På PitHegns hjemmeside kan man læse mere om detaljerne for de enkelte hegn samt diverse informationer. PitHegn ved godt, at det er sjældent at andre ved så meget om hegn, som de gør. Derfor gør de meget ud af at udbrede deres store kendskab. Læs mere her pithegn.dk/hegn/institutionshegn/porte-laager-og-sikring/.

PitHegn sælger mange typer hegn. Udover at sælge hegn til byggepladser og institutioner, så har Pithegn også stor erfaring med låger og porte til indkørslen. Pithegn sælger porte og låger, der skal åbnes mekanisk. De går også et skridt videre og sælger låger og porte, der kan åbnes automatisk. Ved at trykke en enkelt gang på fjernbetjeningen kan den installerede port åbnes. Det kan især være praktisk, hvis det regner, og man skal ind i sin garage.

De fjernbetjente låge- og porteteknologier er efterhånden så avancerede, at man kan anvende sms kode, brik eller andet. Pithegn har mere end 25 års erfaring og kan hjælpe både industri, det offentlige, landbrug samt private.

Vis mere

Relaterede nyheder