Biler og sjov

Nye elbiler til omgående levering

Det er der nok ikke mange auto forhandlere der kan prale med, men det gør ht-biler.dk faktisk på deres hjemmeside. Desværre ligger forretningen i Frederiksværk, og det er lige langt nok væk for mig, så kan jeg da godt vente lidt med at få en ny el bil. Men jeg kender mange, at når først de har taget en beslutning om at få en ny bil, så skal det være lige her og nu. Jeg har da selv lige købt ny bil, og jeg kan da godt ved nærmere efter tanke, godt se at jeg faktisk havde forelsket mig i den bil jeg har i dag, selvom jeg var lidt længere om at købe den. Så et eller andet sted, så handler vi nok ubevidst, når vi skal ud og investere i store nye ting.

Det er altså ikke kun de nye el biler der forhandles hos htbiler, men også disse hybrid biler der både kan køre på el og benzin. Så er der bare al det der med regeringen og deres tilskudspakker, når vi taler om hybrid, for nu er der tale om at tilskuddet frafalder når man taler hybrid bil. Det er fordi man ved, at det afhænger alt efter hvordan man selv kører bilen, hvis den ikke skal forurene for meget. Men jeg selv ville nok lige pt. købe en hybrid bil, da der endnu ikke er så mange el standere på vejene, og så er man mere sikker hvis man lige kan slå over på benzin på turen.

Vis mere

Relaterede nyheder