Boligindretning

Ny køkken

Hos Rotpunkt finder man alt andet end køkkener i standarddesigns. Her er der virkelig kredset for materialer såvel som detaljerne, og man behøver derfor ikke gå på kompromis med hverken følelse eller udsende, når man skal have et nyt køkken til hjemmet. Designerkøkken kan være lige netop dét, der sætter den sidste prik over i’et, når hjemmet skal friskes op, og når man tænker på, hvor mange timer mange faktisk bruger i køkkenet nu om dage, sammenlignet med førhen, ja så giver det rigtig god mening, at man kræser for detaljen.

Køkken design og Designerkøkken er blevet noget, som man i langt højere grad går op i nu, end hvad man gjorde for 15-20 år siden. Bevares dengang var der jo også et stort udvalg, når familien skulle have nyt køkken, og her var det bestemt også muligt, at man kunne gå ud og købe et Designer køkken. Det der tilnærmelsesvis nok har ændret allermest, er den måde, hvorpå man i dag bruger køkkenet. Jovist hovedformålet med køkkenet er da stadig, at det er her man dels opbevarer sin mad, men i ligeså høj grad også er her, hvor man laver det. Når det så er sagt, så bruger vi mere tid i køkkenet; mange har installeret en højtaler, måske en bluetooth eller en trådløs højtaler, som er koblet på resten af hjemmets lydsystem, ja nogen har sågar installeret et tv, så man kan følge med i nyhederne, eller se morgen-tv, imens man sidder og nyder morgenmaden.

Køkkenet er blevet et opholdsrum ligeså meget, som det er blevet et rum til opbevaring og produktion af morgenmad, frokost og aftensmad, så hvorfor ikke gøre det til et rum, hvor man har lyst til at opholde sig udenfor måltiderne. Hos Rotpunkt finder man et stort udvalg af køkkener i forskellige materialer og designs. De dygtige salgskonsulenter står klar til at hjælpe med at besvare de spørgsmål man måtte have til sit kommende køkken.

Vis mere

Relaterede nyheder