Mad og Sundhed

Stilfuld og hygiejnisk sæbedispenser

Når man færdes på et toilet, hvor mange kommer i løbet af en dag, er det især vigtigt, at forholdene er hygiejniske. Sæbedispenser med sensor er en måde, hvorpå hygiejnen på særligt rigt befærdede toiletter, såvel private arbejdspladser, offentlige steder og ikke mindst derhjemme, kan forbedres og overførslen af bakterier kan mindskes.
Sæbedispenser fra puresolution.dk kommer i et stort udvalg af modeller og designs. Eksempelvis findes der i sortimentet sæbedispensere i rustfrit stål, som hver især er udført i lækkert design, hvor der er noget for, i hvertfald næsten, enhver smag. Stilfulde sæbedispensere findes også i krom og i en flot neutral hvid farve, som passer til de fleste toiletter, uanset om man vil holde det stiligt eller simpelt. Udover sæbedispensere tæller vareudvalget hos puresolution.dk også sæbe til genpåfyldning af dispenserne, håndsprit og hånddesinfektion, terassevarmere, samt meget meget mere.

Puresolution.dk så sin spæde start tilbage i 2007, da rygeloven trådte i kraft i Danmark. Her begyndte firmaet at sælge udendørs askebægre, idet markedet ledte hen imod en efterspørgsel på rygefaciliteter til udendørs brug qua rygeloven. Da dette viste sig at skulle blive en varesucces, udviddede de sidenhen deres sortiment. Sortimentet kom til også at omhandle sæbedispensere, skraldeposer, og andet, som gavner både miljøet og kan forbedre hygiejnen. Der er dog ingen stilstand i sortimentudviklingen hos puresolution.dk, hvor man løbende finder nye ting, som kan indgå i sortimentet, og som samtidig gavner både miljø og hygiejne. Service og kompetence er i højsædet hos puresolution.dk, og de står gerne klar til at hjælpe kunderne med rådgivning og svar på spørgsmål. Her skal det siges, at både private kunder samt virksomheder kan handle hos puresolution.dk
De hjælper med glæde store som små kunder.

Vis mere

Relaterede nyheder