Service og økonomi

Skilte og segl til ethvert formål

Der er skilte beregnet til mange formål. I dagens Danmark ville det være udfordrende ikke at have skilte, og det gælder i mange sammenhænge.

Tænkt hvis der ikke var navneskilt på dørene der hvor man bor? Eller der ikke var skilte på motorvejene der illustrerede antal km. til næste by?

Tænk om der heller ikke var navne på de butikker man gerne ville besøge?

Derfor er det vigtigt, at man i dagens Danmark kan være omgivet af brugbare skilte, der gør det nemmere at navigere i vores verden.

Her føres skilte til erhverv og private, og der er mange at vælge imellem. Der er tale om billig skilte, hvor det er nemt, at bestille præcis de skilte man har brug for. Der føres alt i skilte og reklame.

Derudover er der dørskilte til alle formål. Dørskilte bruges jo typisk når man flytter i nyt hus eller lejlighed. Det kan dog også bruges af firmaer, til at illustrere hvilken virksomhed der er tale om.

Der tilbydes ligeledes gravering af skilte samt tyverisikring ved flexskilte.dk.

Et meget spændene område er tyverimærkning af ejendele. Med en brændestempel mærkning kan man nemt og hurtigt mærke ejendele der har værdi for en .

Lasergravering er en anden og virkelig holdbar løsning, hvor det især kan bruges til mobiltelefoner og computere. Fordelen ved disse mærkninger, er at det ikke kan fjernes af tyven, og derfor er ejendelen sværere at sælge videre.

Der er således også mulighed for, at designe eget skilt . Der laves også Signetringe, der er blevet meget trendy at bære.

Signetringe

Vis mere

Relaterede nyheder