Elektronik

Internethandel som aldrig før

Butikken der har alt

Ikke alle butikker kan prale med at have så mange forskellige ting, som Satana, der har så godt som alt til bolig, belysning, fritid, personlig pleje, tøj & sko, legetøj, elektronik & gadgets, kæledyr samt julen. Satana er da også en af de webshops, der der er fyldt med gode tilbud og som med garanti altid har noget, man kan bruge. Når satana.dk kan tilbyde alle de mange gode rabatter, så skyldes det, at de køber stort ind, og derfor indhenter mængderabatter, som de giver videre til kunden. Satana har haft så stor succes, at de også har åbnet en webshop i Sverige, der allerede nu har stor søgning. I fremtiden vil flere lande få glæde af Satana, der har lager i den lille by Nr. Nebel i det jyske.

Satana er også for succesfulde bloggere
Er man en succesfuld blogger, så har man mulighed for at afprøve nogle af Satanas produkter. Som succesfuld definerer Satana, at man har en vis mængde trafik og følgere på sin blog/YouTube kanal. Man skal sende noget af sit arbejde samt lidt info om, hvad man skriver om og hvilke produkter, der kan være interessante. En sådan deal skal være en fordel for både blogger og Satana. Man skal blot have en flair for sin blog, der smitter af på antallet af følgere.

Et orgie for hunde og -ejere
Måske man er en blogger eller vlogger med interesse for hunde som kæledyr. Så er Satana det rigtige sted at søge hen. Satana har en hel niche, der sælger til hundeinteresserede. Der er alt fra elektriske negleklippere, over lysende hundehalsbånd til hundelegetøj formet som en pølse. Satana gør meget ud af legetøj, der kan hjælpe med at aktivere både store og små hunde. Det kan være frisbee eller pivedyr. Da der er gode tilbud på det meste, har man som kunde nemmere ved at købe lidt af hvert, så hunden får lidt forandring. I Danmark er det lovpligtig at holde sin hund i snor på offentlige steder. Satana har et stort udvalg af forskellige halsbånd og hundesnore. Der er ekstra lange hundesnore. Selvlysende hundesnore. Hundesnore i læder eller ekstra kraftige i nylon. Halsbånd med lys. Og så er der endelig det lidt usædvanlige anti gø halsbånd, der ved gøen vibrerer og udsender en lyd, som kun hunden kan høre. Halsbåndet er selvfølgelig 100% uskadeligt for hunden.

Vis mere

Relaterede nyheder

Lignende
Close