Elektronik

Internethandel som aldrig før

De danske forbrugere er vilde med at handle på nettet. Det bliver bekræftet af Danmarks Statistiks analyse It-anvendelse i befolkningen. Analysen viser, at 4 ud af 5 danskere har handlet på nettet inden for det seneste år – og det er alle aldersgrupper, der har fået øjnene op for, hvor nemt og bekvemt det er at handle på nettet.

?Det er interessant, at andelen af ældre, der handler på nettet, er tredoblet siden 2011, og det viser bare, at nethandel er for alle aldersgrupper. Samtidig er det godt nyt for netbutikkerne, for de ældre er ofte yderst købestærke.?

Selv om de ældre er begyndt at handle mere på nettet, er det stadig danskere mellem 35 og 44 år, der køber mest på nettet.

Tøj og billetter topper – dagligvarer og medicin vokser

Analysen viser også, at onlinesalget af medicin og dagligvarer er henholdsvis tredoblet og fordoblet siden 2011. Det kan blandt andet forklares med de ældres voksende e-handel. Den flotte vækst i dagligvare- og medicinsalget kan hænge sammen med, at flere ældre oplever, at det er nemmere at få dagligvarerne eller medicinen leveret lige til døren.

Trods væksten i dagligvare- og medicinsalget, er der stadig langt op til de mest købte varer på nettet. Her topper kulturbilletter, rejsebilletter og tøj – ganske som de altid har gjort.

https://satana.dk/

Mænd vil have elektronik, kvinder vil have tøj

Ifølge Danmarks Statistik er der ikke den store forskel på, hvor mange kvinder og mænd der handler på nettet ? 80 % af mændene har handlet på nettet det seneste år, mens det gælder 79 % af kvinderne.

Generelt handler mændene dog oftere og dyrere end kvinderne, hvilket kan hænge sammen med, hvad der bliver puttet i de digitale kurve. Mændene handler nemlig oftere computerspil og elektronik, mens kvinderne putter tøj og sko i kurven.

En af de internetbutikker der har succes er Satana som har varer til hele familien. Satana.dk leverer produkter indenfor livstil, underholdning, til kæledyr og sport. Satana køber stort ind og er derfor meget billige, er hurtige med levering og har en god kundeservice. Alle varer er på lager, medmindre der står andet.

Satana.dk sælger alt indenfor bolig, elektronik, gadgets, husholdning, personlig pleje og beklædning.

Vis mere

Relaterede nyheder

Close