Biler og sjov

Nye dæk og Alufælge til min bil

Så fik jeg skiftet til sommerdæk, men i år har jeg gjort noget helt anderledes end det jeg plejer at gøre – for jeg har købt sådan en Plug and Play pakke med dæk og alu fælge fra Bigwheels.dk – og jeg kan sige at det fungerer perfekt. Tidligere anvendte jeg dæk og almindelige fælge ved en af de her dækcentre – men da jeg lige ville have alufælge med denne gang, gik jeg lige på nettet for at finde ud af hvad der egentligt fandtes af løsninger, nu jeg skulle skifte til sommerdæk. Normalt var jeg lige glad, men nu havde jeg jo lige fået ny bil, og den måtte da gerne se lidt smart ud. Jeg fik et sæt med dæk og fælge, som passede perfekt til min bil – og det var afsindig nemt at bestille, så jeg også fik det rigtige.

Bigwheels.dk og komplette hjul

Det var nemt at bestille og få leveret mine alufælge med dæk og dertil hørende nye bolte. Selv afbalanceringen tog de ansvaret for. Jeg sparede også en del penge ved at handle mine dæk og alufælge hos Bigwheel.dk – og de var yderst hjælpsomme, da jeg lige ringede til dem for at høre omkring forsendelse mm. Jeg er mega glad for mine nye sommerdæk og flotte alufælge – og nyder at komme ned til bilen og køre en tur. Jeg skulle havde gjort det med min gamle bil også, men tiden går, og så blev det først til min nye bil. Men jeg kan sagtens anbefale Bigwheels og deres løsning.

Vis mere

Relaterede nyheder