Industri og Erhverv

Intelligent system til håndtering af digitale processer

Hvis man driver virksomhed, kender man måske allerede til det såkaldt product lifecycle management. Hvis man ikke allerede kender til dette begreb, så kan man med fordel læse videre her i denne artikel for at lære meget mere om det spændende begreb.

Hvad er product lifecycle management?

Product lifecycle management kaldes også for PLM change management, og det er en måde, hvorpå man kan håndtere alle virksomhedens forskellige digitale processer og data, samtidig med at man har fuld kontrol over logning og andre relevante processer. Dette smarte system er blandt andet med til at sikre, at virksomhedens forskellige interessenter får en kontrolleret adgang til de konkrete data, som de skal bruge, men heller ikke mere end det. Det er derfor særligt velegnet til den danske industri, og der er dermed rigtig mange forskellige virksomheder, der med fordel kan gøre brug af change management PLM.

Hvordan får man adgang til PLM change management?

Man kan for eksempel få adgang til PLM change management systemet gennem virksomheden Econocap, som tilbyder det såkaldte Windchill PLM, og her får man blandt andet change management PLM, support, dokumentstyring, integration med både ECAD og MCAD samt produkt structure management. Det er nogle rigtig vigtige elementer, som er meget nyttige for mange forskellige danske virksomheder.

Ved at benytte sig af dette smarte system slipper man nemlig for manuelt at holde styr på, hvem der har adgang til hvilke data, da det hele foregår via systemet, og samtidig er der også rigtig gode muligheder for at få systemet konfigureret med en række andre systemer ud fra den konkrete virksomheds behov og det kræver kun minimal kodning, ligesom det også kræver en ganske minimal indsats, når der er opgraderinger til programmet. Smart, ikke?

Vis mere

Relaterede nyheder