Ukategoriseret

Massage Gua sha sten

Man har længe vidst at vores natur krystaller kan have en hvis indflydelse på vores energier og helbred – om det så er mere psykisk end fysisk skal være mig usagt. Men troen flytter bjerge, og når man ændrer sin tankegang til noget positivt, så flytter tingene sig også i en positiv retning. Det siges for eksempel at Rosenkvarts har med vores kærlige energier at gøre, og at den kan skabe en indre ro, hvis man lægger den under ens hovedpude. Sådan findes der mange forskellige sten og energier fra de forskellige sten. Kigger man så på https://gua-sha.dk/collections/frontpage kan man se at Gua sha sten er disse krystaller der er formet således at man kan give massage med dem, og så de ligger godt i hånden under den massage der skal gives.

Man har også produceret disse krystaller til en lille massage sten til ansigtet, en lille slags roller, der er nem at massere ansigtet med. Bare det at give ens ansigt massage, øger blodcirkulationen og reducerer samtidig affaldsstofferne i ansigtet.
Det er en behagelig måde at få lavet sin egen ansigtsmassage på, man er ikke nødvendigvis afhængig af at der er en der giver en ansigts massagen, selvom det også er dejligt. Jeg har gjort det til en daglig rutine inden jeg skal i seng, ligesom jeg også børster mine tænder. Det giver mig en dejlig afslappende fornemmelse inden jeg skal sove.
Der findes også disse Gua sha sten i en slags gaveæske, så får man både en ansigtsrulle og en Gua sha sten i den krystal som man gerne vil have.
Man kan også læse sig til hvordan man anvender disse Gua sha sten som er en ældgammel teknik der stammer fra Kina – og da vi kender en del af den kinesiske medicinske tilgang til tingene, er det da værd at stifte bekendtskab med denne metode, nøjagtig som akupunktur og kinesiologi. Man gør noget ved kroppen der får kroppen til at fungere bedre.

Vis mere

Relaterede nyheder