Mad og Sundhed

Hvilken krystal skal du vælge og hvorfor? Og hvilke må du ikke vælge?

Hvilken krystal skal du vælge?

Alle krystaller har en helende effekt, men de har også alle forskellige egenskaber. Det betyder at nogle krystaller virker bedre på en bestemt lidelse eller situation end andre. Dette kan både fysiske og online krystalforretninger hjælpe dig med. F.eks. har den online krystalforretning Anna Nordica en fyldestgørende guide, der nemt hjælper dig til at finde den helt rigtige krystal.

Den rigtige krystal vil tiltrække dig.

Krystaller overfører forskellige slags energier og de svinger på forskellige frekvenser. Du vil udstråle præcis hvad det er, du har behov for og du vil automatisk blive tiltrukket af den krystal, der kan hjælpe dig. Dine behov og ønsker vil altid blive tiltrukket af den energi, du mangler. Det er egentligt simpel logik.

Den krystal du finder smukkest, sjovest eller bare helt særlig og uundværlig er den krystal du skal have. Muligvis tænker du at tiltrækningen skyldes farven eller formen på krystallen, men tiltrækningen er dybere og mere ren end det overfladiske udseende. Det er ikke krystallen med den nødvendige energi, der finder dig, men jer begge der finder hinanden.

Dog skal du holde dig fra de falske, farvede og rent ud sagt, farlige krystaller. Førnævnte online krystalforretning har information om disse krystaller, som er ødelagte af en omfattende behandling med indfarvning og stråler. Det er rigtigt nyttigt at have den nødvendige viden, så man kan gå udenom disse krystaller. En krystalforretning med respekt og lidenskab for naturen vil aldrig sælge disse. Men vær alligevel fornuftig i din jagt på din nye og helt rigtige krystal.

Vis mere

Relaterede nyheder