Mad og Sundhed

PCR test hos Pentabase

Hos Pentabase.dk kan du blive testet med markedets førende PCR-test, og få resultatet inden for 2 timer – både virksomheder og private. Selvom at vi er kommer over Corona og diverse obligatoriske teste, så er der stadig steder hvor man kan blive udsat for at man skal stille med en frisk PCR test. Der fines 7 testcentre i Danmark der er åbne dagligt for tests – men en virksomhed kan også booke https://pentabase.com/ til at komme ud og teste alle ens medarbejdere med en PCR test, hvis man anser at der er behov for det. Et er virksomhederne, et andet er hvis man skal ud og rejse, og at der så forlanges en speciel PCR test, som man for eksempel skal have ved indrejse til Japan – her er det jo dejligt at Pentabase samarbejder med den Japanske ambassade i Danmark, og automatisk udsteder et rejsecertifikat. Så selvom vi ikke tester så meget mere her i landet, så er det rart at vide hvor man kan få de tests der er nødvendige og dermed ens rejsedokumenter med.

Det er rart at vide at der stadig udføres test også på alle de nye varianter der stille og roligt er dukket op, og vi er nok ikke færdige endnu – så som den rejselystne kvinde jeg er, er jeg glad for at jeg kan få mine rejsedokumenter og PCR test foretaget både før og efter en rejse, så har jeg nemlig gjort mit til ikke at videregive en eventuel smitte. Ved af få foretage sin test hos Pentabase får man både en PCR test der viser om man er smittet, men også en antistoftest, det man kalder en RT-qPCR test der måler enten dit IgM eller IgG niveau. Det kan jeg godt lide, for man kan jo sagtens have været smittet uden at have symptomer. Pentabase er international, og findes ved at søge på PCR test Denmark.

Selvom vi alle går rundt og ikke gider at tænke mere på Covid19 eller alle de andre mutationer der er udsprunget af den, skal vi passe på.

Vis mere

Relaterede nyheder