Boligindretning

Gravid og den lange ventetid

Selvom jeg ikke selv har prøvet at være gravid, kan jeg på en måde godt forestille mig, at det til tider kan være noget af en venten på, at barnet kommer. De første par måneder går måske okay stærkt, dels fordi man ikke er vokset så meget endnu, men også fordi at det hele er så nyt. Men når man kommer igennem de to første trimestrer, tror jeg, at man for alvor glæder sig til ikke at være gravid mere, og møde sit kommende barn. Når jeg læser om andre gravide, er det i hvertfald noget af det, de fortæller. Også fordi man bliver mere og mere besværet af, at maven vokser. Man kan måske ikke ligge som man plejer, i sin seng om natten, og man sover måske ikke så godt, som man plejer. Uanset hvad er jeg sikker på, at al ‘besværet’ er det hele værd, når man til sidst står med det lille barn i sine arme, og har en kærlighed til det, som intet kan ændre på. Og det er nok også derfor, at ventetiden synes lang. Netop fordi man glæder sig,

Vis mere

Relaterede nyheder