Mad og Sundhed

Gourmetmad levering på Sjælland

Skal I bruge mad ud af huset til jeres næste arrangement, er Frimanns Gourmet det rigtige valg. Her bliver der kræset for maden, uden at det bliver et samlebåndsarbejde. Se menuerne på frimannsgourmet.dk

Frimanns Gourmet tilbyder diner transportable på Sjælland altid til gode priser. Her får du catering til alle typer af arrangementer, lige fra den mindre fødselsdag med 10 gæster til firmaets årlige sommerfest med 500 gæster. Menuen består af et lækkert og varieret udvalg, lige fra portionsanrettet festmad til den helt store aftenbuffet. Tapas, brunch og stående buffet er også en mulighed som mad ud af huset. Endvidere leveres der på hele sjælland og vil kunne leveres til jer uanset om det er Mad ud af huset i København eller Mad ud af huset i Næstved der skal bruges mad.

Alle menuerne er nøje gennemtænkt og lavet specielt til at kunne leveres fra køkkenet til jer, så det stadig er friskt og lækkert, efter transporten. Alt mad leveres anrettet og varmt lige til at sætte på bordet og spise. Nemmere bliver det ikke. Hos Frimanns Gourmet anrettes alt maden på pænt hvidt service, med mindre andet er aftalt.

Leveres der mad på hele Sjælland?

Ja. Hver weekend køres der mad ud fra køkkenet i Næstved mod København hvor der leveres mad ud af huset. Endvidere leveres der jævnligt i Roskilde, nordsjælland, Køge, Slagelse, Holbæk samt resten af Sjælland. Så ja, hvis du bor på Sjælland og står og mangler superlækker mad til dit arrangement, er det bare med at kontakte Frimann’s Gourmet, så i sammen kan finde en menu der passer til jeres ønsker og behov.

Kig forbi hjemmesiden og se hvad Frimann’s Gourmet kan tilbyde. Der er alt lige fra lækre buffeter til 3-retters menuer, og til alle anledninger, såsom f.eks. bryllupper, fødselsdage, konfirmation og andre store mærkedage. Du er også velkommen til at kontakte firmaet, så i kan sammensætte en menu.

Vis mere

Relaterede nyheder