Hus og have

Vedligeholdelsesfrie Primo lister

Ligesom der er vedligeholdelsesfrie vinduer og døre til husene, så er der også vedligeholdelsesfrie lister til dørkarme eller paneler, eller lister til at skjule de grimme ledninger, som der altid følger med når man skal have elektriske foranstaltninger hængt op. Det gode ved disse vedligeholdelsesfrie lister, er at de ikke skal males, når huset eller boligen engang står for tur til at skulle males – så kan man bare vaske de vedligeholdelsesfrie primolister af med varm sæbe – og jeg kan af erfaring sige, at man sparer masser af tid, når man ikke skal male disse lister rundt om i huset.
Mange der bygger nye huse vælger også både de vedligeholdelsesfrie Primo vinduer og primolister når de bygger husene, for så skal man heller ikke tænke på at skifte dem ud senere.

Når man kigger på billedet, så får man nok en bedre forståelse for, når jeg siger at det tager tid at male disse dørkarme, hvis de da ellers ikke er lavet af primolister. Når man sådan kigger rundt om i sit hus, så er der faktisk rigtig mange steder hvor man anvender lister af en eller anden art – for eksempel er der også lister i køkkenet og i badeværelset, og hvorfor ikke lige få dem i primolister der er vedligeholdelsesfrie, og nemme at forme, og ikke flækker når man skal have slået et søm i, som det jo kan ske med trælisterne.
Nu er der jo også stor fokus på energi i vores huse efter de voldsomme prisstigninger på energi, og her er primo tætningslister velegnede, og kan spare en for op md 35% af energi regningen, og det er da værd at tage med, hvis man nu alligevel lige tjekker sit hus for om der er utætheder der lige skal forbedres inden vinteren.
Når jeg sådan kigger rundt på hvordan vennerne har bygget og isoleret deres boliger, så er der bare stor forskel på hvem der endnu ikke har opdaget de vedligeholdelsesfrie ting.

Vis mere

Relaterede nyheder