Industri og Erhverv

Super gode priser på asfalt

Er du interesseret i at vide mere om asfalt priser? kig ind til superasfalt.dk, her kan du finde ud af mere om bitu asfalt og priser på asfalt.

SuperAsfalt er mere end bare en asfaltfabrik. De er også en virksomhed som står for asfaltering og kan håndtere både små og store opgaver over hele landet. SuperAsfalt samarbejder med lokale asfaltudlæggere, og sammenlagt med investering i egne maskiner og eget mandskab, sikres du en fleksibel løsning, der er tilpasset dine behov.
Denne løsning er perfekt for dig, som ønsker høj kvalitet hos en troværdig og pålidelig asfalt entreprenør.

Asfalt til private og offentlige kunder

SuperAsfalt udfører alle former for asfaltering for både private og offentlige virksomheder, der ønsker en god pris og høj kvalitet. Deres miljøvenlige asfalt er populær og bruges bl.a. af kommuner, der ønsker at reducere sit CO2-udslip ved at vælge en grønnere asfalt – uden det går udover kvalitet eller pris.

Innovation og service

Innovation og service
Asfalt er noget vi alle bruger, og det er derfor vigtigt at der bliver investeret i innovative løsninger og ydelser, der matcher dine udfordringer og krav. Det kan f.eks. være du har ønsker om støjdæmpende egenskaber, miljøvenlighed eller holdbarhed og slidstyrke.

Uanset opgaven stiller SuperAsfalt store krav til, at udstyret er i orden. Derfor investerer de løbende i maskiner som kan klare alle opgaver lige fra smalle cykelstier i byen til brede og højt trafikerede veje ved industriarealer og havneterminaler.

Levering af asfalt

Du kan også vælge kun at købe asfalt, og anvende andre udlæggere. Fabrikken har tilladelse til at producere asfalt døgnet rundt, og de har asfaltsiloer beliggende flere steder i landet, som sparer din udlægger for alt for lang transporttid.

Se mere på SuperAsfalt hjemmeside, og find ud af mere om asfalt priser.

Vis mere

Relaterede nyheder