Boligindretning

Shop online LigeHer.dk

Pynt til boligen er en smagssag, og det er forskelligt, hvad vi mennesker pynter vores hjem med. Nogle mennesker har mange urtepotter med blomster, andre har mange nipsgenstande, og igen andre mange levende lys rundt omkring. Der er et stort spændende udvalg af diverse dekorationer til hjemmet. Jeg selv, har ikke så meget – men blomster og levende lys i forskellige afskygninger findes der nu alligevel i mit hjem. Nu er mit hjem heller ikke så stor, men derfor er det nu alligevel vigtigt for mig, at alle mine rum er pæne og velindrettede, uden alt for meget overflødigt.

bolig dekoration er mange ting, men jeg tænker mest på dekorationer ved juletid, for her er det folk bruger flest penge på bolig indretning, og boligtilbehør – vi hygger som vi siger her i Danmark, hygge med levende lys og et glas rødvin, så kører det. Men der er nu heller ikke noget der er smukkere, end hvis der står fine bolig dekorationer der minder lidt om jul ved juletiden.

Et lille hjerte eller en krans på døren der byder gæster velkommen, et levende lys i en dekoration midt på bordet, hvor man spiser. Jeg selv kan også rigtig godt lide at dug og servietter passer ind i selve spisestuen, og passer til spisestellet. Er der fødselsdag, så er det en fødselsdagsdug og fødselsdagsservietter, små flag der er hængt op i loftet eller på væggen, og balloner der ligger rundt omkring. Det skal være hyggeligt, og alle skal vide hvad der fejres.

Vis mere

Relaterede nyheder