Industri og Erhverv

Polytech

Testcenter

Hos det danske firma, der har det meget engelskklingende navn, Polytech Test and Validation, har man specialiseret sig i at udføre en række forskellige tests for sine kunder. Ret beset handler det at udføre tests om, at man tester en kundens produkt, inden det lanceres. Når det kommer til testning, findes der flere forskellige typer af testformer, herunder Lightning test, Rain erosion testing og Tensile testing.

Skræddersyede tests til jeres produkter

De nævnte testformer er blot nogle af de tests, som findes indenfor et givent testmiljø Hvordan testen skal foretages, handler i høj grad om, hvordan kunden gerne vil have sit produkt testet, hvilke eventuelle lovmæssige krav der er i forhold til testningen . samt, hvad der skal testes indenfor. Derfor kan enhver test hos Polytech skræddersyes efter kundens ønsker og behov, da ikke to kunder eller to produkter er ens.

Polytech har to testcentre i Danmark, hvorfra tests udføres. Begge testcentre er akkrediteret af DANAK, som er en dansk akkreditering, der opfylder standarden ISO 17025. Man kan således være sikker på, at når man får foretaget tests hos Polytech, så er det indenfor de gældende lovmæssige standarder, at testen eller testene foretages.

Polytech fungerer som en uafhængig partner, når en virksomhed gerne vil have testet sit produkt. Man kan således være sikker på, at der ikke ligger en eventuel forudindtagethed hos Polytech, da virksomheden altid agere neutralt i forhold til sine kunder og det eller de produkter, der skal testes.

Polytechs to testcentre liggeri henholdsvis Bramming og Herning. Alt afhængigt af hvad man skal have testet, skal man enten til det ene eller det andet testcenter. Vil man læse mere om Polytech, kan man besøge Polytechs hjemmeside som hedder: testandvalidation.com

Vis mere

Relaterede nyheder