Mad og Sundhed

Når festen skal være nem

Vi går igennem livet med mange store begivenheder. Dåb, konfirmation og bryllup er de mere traditionelle, men andre begivenheder kan være lige så vigtige at gøre uforglemmelige. Studenterfesten. Fødselsdagen. Eller bare det at samle sine venner for at nyde deres selskab.

Catering som løsning

Før kvindefrigørelsen stod husets frue oftest i køkkenet en god del af tiden. Det betød også, at hun ikke havde så meget tid med gæsterne, hvilket godt kunne være et dilemma. Specielt fordi datidens køkkener lå mere afskærmede fra den finere spisestue. I dag vil huset frue, og måske endda herre, være tættere på selskabelighederne, da køkken er blevet til køkken-alrum, og festen oftest foregår her. Køkken-alrummet er dog ikke den eneste måde, som husets værtspar både kan deltage i festlighederne og kan sørge for en god menu. Diner transportable er en rigtig god løsning. Her bestilles der oftest over internettet, og maden er varm og lækker, når man henter den hjem i de store flamingokasser. Der findes en del forskellige udbydere, bl.a. Frimanns Gourmet Se menuerne på frimannsgourmet.dk.

Frimanns Gorumet

Frimanns Gourmet ligger i København, og har et bredt udvalg indenfor diner transportable. De kan bl.a. tilbyde italiensk buffet, sensommer buffet, tasting buffet, receptionsbuffet, søndagsfrokost, 80’er menu og mormors favoritter. Frimanns Gourmet tilbyder, som noget helt specielt, månedens tapas gennem en del Superbrugsen’er på Sjælland. Hver måned har sit tapastema.

Den endelige frigørelse

Der er altså ingen grund til, at festens værtinde skal gemme sig i køkkenet under hele selskabeligheden. Lad Cateringfirmaerne gøre dit arbejde, hyr en ung pige eller dreng til at tage opvasken og rydde lidt op. Herefter kan du skænke dig et godt glas vin og hygge dig med dine venner, familie eller kollegaer.

Vis mere

Relaterede nyheder