Boligindretning

Din Gardinmand

Er man på udkig efter nye gardiner til boligen, så bør man ikke snyde sig selv for at tage et kig på www.dingardinmand.dk Hos Din Gardinmand kan man eksempelvis bestille plissegardiner efter mål, men der findes også andre Gardiner på mål, som man kan bestille. Udover Gardiner efter mål tæller sortimentet også et stort udvalg af eksempelvis rulle gardiner og solafskærmning, således man kan forkæle boligen både indvendigt og udvendigt.

Gardiner efter mål behøver ikke at være en besværlig ting at komme igang med, såvel en besværlig ting at få købt til sin bolig. Din Gardinmand tilbyder nemlig en helt særlig service, hvor man som forbruger ikke behøver at trave en masse butikker igennem for at få set det store udvalg, der findes af gardiner. Din Gardinmand kommer i stedet hjem til kunderne i sin ‘gardinbus’, og herfra kan man i ro og mag tage et kig på det flotte udvalg. Når Din Gardinmand kommer ud til kunderne, får man, udover muligheden for at se et flot udvalg af gardiner, og en personlig kontakt samt den gode service. Når gardinbussen fra Din Gardinmand kommer ud, er det altid ejeren af Din Gardinmand, Jan, som kommer ud til kunderne.

Når man har bestemt sig for, at det skal være Din Gardinmand, som skal være leverandør af boligens nye gardiner og eller solafskærmning, kommer Din Gardinmand ud og tager mål. Når gardinerne er klar, er det også Din Gardinmand, som kommer ud og installerer de nye gardiner og/eller den nye solafskærmning. Man behøver som kunde derfor ej heller bakse med at få installeret sine nye gardiner eller sin nye solafskærmning til terassen. Ligesom det er Dan, ejeren bag Din Gardinmand, der kommer hjem og besøger hustanden med sin gardinbus, når man gerne vil se udvalget, er det tillige og Jan, der rådgiver og installerer gardinerne.

Din Gardinmand har ikke en fysisk butik eller et fysisk lager, man som kunde kan komme og besøge. Det hele foregår dels online via hjemmesiden samt i gardinbussen og til sidst hjemme hos forbrugeren. Priserne matcher markedets billigste uden, at man går på kompromis med kvalitet og service.

Vis mere

Relaterede nyheder