Uddannelse og Ledelse

10. klasse på Nørre Aaby Realskole.

Føler du dig ikke helt parat, til en gymnasieluddannelse endnu, måske ved du ikke hvad du vil endnu? Eller føler du måske bare, at du gerne vil udvikle dig f.eks. i form af sociale kompetencer, fagligt udbytte og personlig udvikling?
Hos Nørre Aaby Realskole kan du blive lige præcis alle de her ting – på bare ét år.

Nørre Aaby Realskole er en fynsk privatskole, som er placeret i Middelfart kommune.
Skolen har klasser som rækker helt fra børnehaveklassen til 10.klasse, og derudover er der tilknyttet vuggestue og børnehave.
Elevantallet på skolen er ca. 430 elever og hver klasse består af maksimum 24 elever.

Hos Nørre Aaby Realskole finder du et trygt miljø, til både leg og læring.
Eleverne bliver stillet krav til opførsel og indsats for at skabe den mest optimale læring for eleverne, både i fællesskab og for den individuelle elev.
På denne måde får eleverne hver især størst fagligt udbytte, mulighed for at udvikle sig på diverse områder, som personlig udvikling og sociale kompetencer.

Hvis du tager en 10.klasse på Nørre Aaby Realskole kan du optimere dine karakterer, skabe nye relationer og blive bedst mulig klar til en gymnasieluddanelse eller erhvervsuddanelse, alt efter hvad dine drømme er.
Hvis du er i tvivl om, hvilken uddannelse du satser på efter afgangseksamen, så kan 10.klasse være et godt supplement til at finde en beslutning.
10.klasse kan fungere som et godt alternativ til efterskole, med fokus på dine faglige egenskaber og udvikling, samtidigt med at du får nye oplevelser og venskaber.
Undervisningen har blandt andet stort fokus på kost og motion, kommunikation og økonomi (privat, erhvervs-og samfundsøkonomi).

Lyder 10.klasse som et år du ikke kan være foruden? Og søger du nye muligheder for din skolegang?
Så tag et kig forbi Nørre Aaby Realskole til et infomøde og se, om en 10. klasse privatskole er noget for dig!

Vis mere

Relaterede nyheder