Service og økonomi

Huskøb med Realmæglerne

Mange gange finder man et hus på en eller anden boligside, og så henvender man sig til den ejendomsmægler der udbyder det drømme hus man gerne vil eje. Men man kan faktisk også gå den anden vej, og henvende sig til realmaeglerne.dk og fortælle hvilken type hus man er interesseret i, og så har de enten noget der matcher ens ønsker og pris, og ellers så vil de søge efter det for en. Nogen gange har de endda boliger liggende, der endnu ikke er vist nogen steder, og dem får man jo aldrig kendskab til, hvis man kun kigger hvad der er på diverse udbudssider ved forskellige ejendomsmæglere. Jeg selv har været enorm heldig, jeg havde en del ønsker til dels udsigt, boligens størrelse, tæt på byen, men ikke i byen, og mange andre ting. Og tænk sig, så havde de lige huset liggende i skuffen.

Realmæglerne i Herning

Nu hvor jeg gerne ville bo i Herning, så brugte jeg selvfølgelig RealMæglerne Herning, da de kendte byen og også vidste hvilke boliger der måske kom til salg. Jeg har haft den bedste oplevelse af disse erfarne og veludannede medarbejdere, og jeg har bestemt følt mig hjulpet og vejledt i hele forløbet med at købe min nye bolig. De hjalp mig også af med den gamle bolig, og jeg kunne på en måde sikre mig at jeg ville købe det bestemte hus, men ikke før jeg selv havde solgt mit eget. På den måde kom jeg heller ikke til at stå med 2 boligudgifter.

Vis mere

Relaterede nyheder