Ukategoriseret

Feriebolig i Europa

Selvom sommerferien for længst er overstået, er der bestemt ingen grund til ikke at drømme sig til næste års sommerferie. Og hvorfor ikke allerede nu begynde at planlægge, hvor sommerferien 2019 skal gå hen. Tiden går og lige pludselig skriver vi 2019!

Ferieboliger i Europa er et enormt populært alternativ til de velkendte charterrejser, hvor man bor på enten et resort, et hotel eller lejlighedskompleks omgivet af en masse andre mennesker. Feriehuse i Europa findes eksempelvis i Italien, i Spanien og i Frankrig, og lader gæsterne bo under mere private forhold, hvor have og eventuel swimmingpool ikke skal deles med andre, end de mennesker, man er rejst sammen med. Det giver altså en hel anden frihed, end hvis man boede på et sted med hundredevis af andre gæster.

Feiehuse på Italiavillas.net dækker over et yderst bredt sortiment af feriehuse rundt omkring i Europa. Faktisk er det ikke kun Spanien, Italien og Frankrig, men også Schweiz, Tyskland, Grækenland, Skotland, Malta, Norge, Cypern, Tjekkiet, Tyskland og Portugal, som man kan leje huse i, og der er således masser af muligheder for at komme ud og se Europa.

Vil man gerne rejse om vinteren, tilbyder Italliasvillas også vinterhuse i eksempelvis Tjekkiet, Østrig og Norge. Man kan således kombinere skiferien med overnatninger i ‘egen’ villa eller ‘eget’ hus, hvor man igen har en frihed i, at man bor ‘hos sig selv’ uden, at man skal dele faciliteter med en masse andre mennesker, man ikke kender.

Firmaet ItaliaVillas er et firma, som er dansejet og som desuden har sit speciale i at udleje ferieboliger rundt omkring i Europa. Med huse og villaer fordelt over de fleste europæiske lande, er der således et stort sortiment og masser af muligheder for at finde netop den villa eller den feriebolig, man gerne vil leje, i netop det land man gerne vil besøge.

Vis mere

Relaterede nyheder