Hvordan man kan samle dragøer

En af de bedste ting at gøre i de lange dage af sommeren er at gå udforske udenfor. At gå til en park eller et åbent felt giver mange vidundere. Der er så mange ting at se. Guds skabninger spiller rundt hele dagen. Der er mindst to. En af dem er dig og den anden er slugten.

Dragonflies er insekter med to par lange gennemsigtige vinger, en lang krop og store flerfacede øjne. De kan sædvanligvis findes nær vådområder, damme, vandløb, søer, eller hvor som helst der er en permanent vandkilde. Der er mere end 6.000 arter af libaneser, og 450 af dem bor i Nordamerika.

Her er mine trin for at indsamle dragonfly elementer

Trin 1

Bestem størrelsen af din samling. Jeg har for nylig flyttet fra en lejlighed til et hus, så jeg har meget plads. Selv om jeg har elefanter overalt, har jeg et værelse dedikeret til min samling.

Trin 2

Lær alt om dem. Der er over tusind fantastiske og smukke dragonfly arter.

Trin 3

Gennemse online butikker og små gavebutikker for at finde gode ting at tilføje til din samling. Du kan måske finde den særlige skat, der bliver din all-time favorit.

Trin 4

Lad andre vide, at du samler dragonfly elementer. Venner og familie har hjulpet med at bidrage til min samling ved at fortælle, hvor de så en unik genstand eller overrasket mig med en gave.

Trin 5

Hav det sjovt med din indsamling, men se på det som en investering.